top of page
sdfdfsdf.png
testt4.png
sdlkf.png
einde.png

Wij stellen ons graag aan je voor

IMG-3010.JPG

MvB staat voor Mieke van Beurden, sinds 2005 eigenaar van een succesvol administratiekantoor

.

Snel na het starten van mijn professionele loopbaan bleek mijn affiniteit voor cijfers en de uitdaging om administratieve en financiële procedures in goede banen te leiden. Na flink wat jaren in loondienst te hebben gewerkt heb ik in 2005 de stap gewaagd, de opleiding "houder administratiekantoor" gevolgd, en mijn eigen administratiekantoor gestart. 

Emvebé richt zich op cliënten in de meest diverse vakgebieden: ZZP'ers, vennootschappen en particulieren. Ik ben er trots op om te kunnen stellen dat mijn klantenportefeuille nog steeds groeit, voor- namelijk door mond-tot-mondreclame vanuit mijn huidige cliëntenkring. Binnen Emvebé run ik de aangiftepraktijk samen met Famke Galema, fiscaliste. Bij de administratieve werkzaamheden word ik ondersteund door Brigitte Pieterse-Koppert. Zij verzorgt ook de contributie inning voor diverse sportclubs.

Schermafbeelding 2019-09-20 om 11.51.13.
IMG-2991.JPG

Mijn passie ligt bij het adviseren van cliënten en ervoor zorgen dat alle administratieve en fiscale zaken prima geregeld zijn. Cliënten kunnen ervoor kiezen de volledige administratie aan Emvebé uit te besteden of voor samenwerking door middel van online boekhoudsoftware. Wij werken met Visma eAccounting, maar ook andere softwarepakketten zijn bij ons bekend en kunnen aangesloten worden.

De salarisadministratie inclusief loon- en pensioenaangifte kan met een gerust hart aan mij uitbesteed worden. Medewerkers van cliënten kunnen bij vragen direct contact met mij opnemen en krijgen een eigen online omgeving waarin zij maandelijks hun snipperuren kunnen bijhouden en salarisstrookjes kunnen downloaden. Wil je meer weten over het uitbesteden van jouw (salaris) administratie en het verzorgen van jouw fiscale zaken neem dan snel contact op. Een kennismakingsafspraak is kosteloos.

Mieke

Brigitte

unnamed.jpg

Famke

bottom of page